Sluit zoeken

Inspiratie voor woondecoratie

Introductie

Houten Meubels zijn nu al enkele jaren erg populiar als woondecoratie. Reden hiervoor is dat het natuurlijker gevoel geeft en een authentieke uitstraling geeft in uw woonruimte. het Hout heeft vaak hoge kwaliteit waardoor het jaren mee kan gaan dus uiteindelijk bespaart u geld. Houten meubels kunnen op verschillende manieren worden benadrukt, lichte kleuren in de lente geven bijvoorbeeld een luchtige sfeer te creëren. 

                        

Planten & Groen

Planten maken een steeds groter deel uit van onze leef-en woonruimtes. Het ideaal is om er zo veel mogelijk te hebben, want hoe meer groen, hoe beter! Heb je geen groene vingers? Geen probleem! Er zijn genoeg andere unieke manieren om mooie plantjes in je interieur te verwerken: wilt u een groene patroon aan de wand in uw huis. Dat geeft een natuurlijke uistraling aan de ruimte waardoor u na een lange werkdag heerlijk tot rust komt in uw huis. 

             

 

 

Sprekende kleuren

Wit is kleur die mensen veel aanspreekt, omdat het veel licht uitstraalt, weinig onderhoud en een veilige basis vormt voor de woning. Natuurlijk is een woonomgeving zonder kleur toch wel een beetje saai. Geef een muur bijvoorbeeld kleuraccent de ruimte word direct spannender en interessanter. Kiest u liever minimalistischer? Kies dan voor kleuraccent in het interieur zoals fele kussens, kaarsen, vazen of bepaalde kleur meubelstukken. Speel en experimenteer met verschillende kleurencombinaties: wees niet bang om als voorbeeld een groene bank op een donkereblauwe kleedje te plaatsen. Hoewel een kwestie van smaak is zijn er natuurlijk een aantal kleurentrends dit jaar. Wijnrood en pruim zijn hiervan goede voorbeelden. Wijnrood is rood gemengt met een beetje blauw zodat de prachtige kleur wat lichter uitvalt. Het is niet het zelfde als Bordeaux rood. Pruim is mengelmoes van blauw en rood, die op heel donker paars lijkt, past heel goed een geeft een mooi knus gevoel. 

                   

 

 


Wij nodigen u uit om rond te kijken in onze webwinkel! Klik hier om de homepagina te bekijken.
Message
Het artikel is toegevoegd aan uw verlanglijstje
Cactus woestijnplant - Cactussen 3-6cm - Mini cactus
Log in of maak een nieuw account aan bij teeningapalmen.nl om uw verlanglijstje langer dan een bezoek te kunnen bewaren
of Bekijk uw verlanglijstje