Sluit zoeken
Zwarte vaten kopen Prachtige zwarte olie vaten
Zwarte Metalen Vaten - Prachtige Zwarte Olie Vaten
89,99
79,99

Zwarte Metalen Vaten - Prachtige Zwarte Olie Vaten kopen

De foto van de maat is niet het exacte exemplaar dat u zult ontvangen. U ontvangt een plant van dezelfde kwaliteit in een vergelijkbare vorm.

Zwarte Metalen Vaten - Prachtige Zwarte Olie Vaten kopen

Verder lezen
Prachtige vaten om uw Beach gevoel helemaal compleet te maken.
Kleur is zwart.
heeft ook een deksel en kan hier en daar een plekje hebben!Prachtige vaten om uw Beach gevoel helemaal compleet te maken.
Kleur is zwart.
heeft ook een deksel en kan hier en daar een plekje hebben!
Verder lezen
Let op, belangrijk!
Pothoogte:
Potdiameter:
80cm
60cm
89,99
79,99
Levertijd:
Verzending:
Maandag verstuurd
Gratis vanaf 300,-
Product toelichting
Prachtige vaten om uw Beach gevoel helemaal compleet te maken.
Kleur is zwart.
heeft ook een deksel en kan hier en daar een plekje hebben!
Bekijk winkel recensies
Zelfde soort en maat
Andere van deze maat
Andere maten van deze soort

Onze plantmaten worden bepaald door de kleinste plant te meten tot de grootste, in een veld met honderden planten. Omdat een plant een natuurlijk product is, kan het voorkomen dat de plant iets kleiner uitvalt dan de aangegeven minimale maat.

Deze afwijking is maximaal 10cm. Wij hanteren in onze richtlijnen ook deze speling van max. 10cm op de minimale maat aanduiding.

Let ook op: indien u een plant bestelt die in de winter geen blad heeft, is hij waarschijnlijk (wanneer besteld in de wintermaanden, of begin voorjaar) kleiner dan de minimale hoogte. Dit is in alle gevallen eigenlijk geen enkel probleem. Zodra de plant begint met het groeien van uitlopers, zal hij de aangegeven hoogte zeer snel bereiken. Uw aankoop heeft dus de juiste maat binnen korte tijd.

Speciaal transport is nodig voor grotere/zwaardere planten of objecten. Dit transport kost 29,95 (gratis voor bestellingen vanaf 300). Het voordeel van dit transport is echter wel dat er veel meer producten geselecteerd kunnen worden zonder dat er nog meer extra transportkosten gerekend moeten worden. De levertijd van dit transport is meestal binnen 1 werkdag maar het kan 1 of meer dagen langer duren. Als u niet thuis bent wanneer de chauffeur komt, wordt de bestelling voor de deur geplaatst.
Message