Kerst... hopen vanaf donkere ochtenden, tot en met de avonden na vroege zonsondergang, op een flink pak sneeuw, opdat de wereld volgepakt zal zijn met sfeer.

Kerst, elk jaar de periode om het huis warm en knus aan te kleden en samen te genieten, met elkaar en van elkaar.

Klik hier

Met een ruim aanbod van verschillende soorten kerstverlichting zorgen wij ervoor dat u voorzien wordt. Kwaliteit en betaalbaar!

Klik hier

Ook de normale kerstverlichting is genoeg voor een geweldige gezellige sfeer in huis. Premium kwaliteit!

Klik hier

Kerstballen! Die mogen natuurlijk ook niet ontbreken! Wij hebben volop soorten en ruime voorraad van supermooie kerstballen.

Klik hier

Kerstverlichting

Veelgestelde Vragen

Kerstverlichting Vragen

Kun je kerstverlichting dimmen?

Ruim de meeste kerstverlichting zijn niet dimbaar. Ze kennen slechts 2 standen: aan of uit. Echter bestaan er premium soorten kerstverlichting die wel dimbaar zijn, maar die zijn niet overal te vinden. Echter is kerstverlichting toch op z'n mooist als het fel brandt?

Kun je kerstverlichting aan laten?

Veruit de meeste moderne kerstverlichting is op LED-technologie gebaseerd. LEDs zijn algemeen bekend als zeer veilig. Ook staan ze bekend om hun zeer lage stroomconsumptie, dus wij zijn van mening dat het geen probleem is om een ledsnoer aan te laten. Het kan u hooguit enkele watts/uur schelen om het snoer uit te schakelen. Uiteraard raden wij dit wel aan als u een langere periode niet aanwezig zult zijn.

Kun je kerstverlichting inkorten?

Kerstverlichting komt meestal in 1 stuk, dus het is dan niet in te korten, tenzij u iemand tot uw beschikking hebt die technisch is, en kan solderen.. Er bestaan echter wel soorten kerstverlichting die met schakels werkt, en dus ingekort kan worden. Echter is dat wel veel duurder en moeilijk te vinden.

Waar kun je kerstverlichting kopen?

Wij leveren kwaliteitsverlichting tegen een betaalbare prijs. Dus wij raden aan om gewoon in ons assortiment rond te neuzen!

Kan kerstverlichting buiten?

Ondanks dat de meeste kerstverlichting redelijk vochtbestendig is, raden wij het af deze buiten toe te passen tenzij specifiek vermeld is dat het voor buiten gemaakt is. Anders kan er door vochtophoping en weersomstandigheden kortsluiting ontstaan. Er is wel aparte buitenverlichting te koop als u deze soort wenst.

Kan kerstverlichting brand veroorzaken?

Kerstverlichting wordt over het algemeen gekeurd op veiligheid. Wij raden u sowieso aan om LED-verlichting te nemen, wat veiliger is dan gewone lampjes. Desalniettemin is de kans uiterst klein dat het mogelijk brand veroorzaakt. Wij raden af om zeer goedkope buitenlandse productie te kopen die niet door de keuring is geweest. Onze verlichting is van goede kwaliteit en gekeurd.

U kunt ook nog kijken bij:   Kerstballen - Kerstversiering