Wij hebben alles wat u maar zoekt voor kerstversiering! Wij bieden o.a. allerlei stijlvolle LED-verlichting, kerstballen, kerstfiguren en veel meer!
Klik hier
Wij komen bijna om in de kerstballen! Alle soorten en kleuren, voor iedereen wat. Kwaliteit en voor een betaalbare prijs.
Klik hier
Naast kerstballen voor in de boom, hebben wij ook slingers en andere soorten versieringen. Maak uw boom een echte blikvanger!
Klik hier
Kerstfiguren die u overal kunt plaatsen op vensterbanken, tafel of in de boom hangen.. Allerlei superleuke figuurtjes!
Klik hier
En nog meer decoraties om uw huis sfeervol mee aan te kleden..
Klik hier
Ook voor allerlei soorten sfeervolle kwaliteitsverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Veel variatie en mogelijkheden.
Klik hier
U kunt in plaats van elektrische verlichting natuurlijk ook met echt vuur gaan komen! Kerstsfeerlichtjes in allerlei stijlen, voor een geweldige knusse sfeer.
Klik hier

Kerstversiering

Veelgestelde Vragen

Kerstversiering Vragen

Kun je kerstversiering ook buiten gebruiken?

Veel kerstversiering is gemaakt voor binnenshuis. Weer en wind kan het doen slijten. Met geluk kan het, maar het beste kunt u decoratieve artikelen kopen die ook speciaal voor buiten zijn gemaakt. Elektronische binnenobjecten raden wij sowieso af voor buiten vanwege gevaar op kortsluiting.

Waar kun je kerstballen kopen?

Wij hebben een uitgebreid aanbod kerstballen dat genoeg te bieden heeft voor een ieder. Ook leveren wij kwaliteit voor een betaalbare prijs, dus.. neus gerust rond..

Wat kun je van kerstballen maken?

Kerstballen zijn gevarieerd te gebruiken. Bijv. bij kerststukjes, andersoortige versiering.. Maar u kunt ze ook in stukjes kapotmaken om zo een hobbymateriaal te hebben van glanzende scherfjes.

Welke kleuren kerstballen zijn er?

Kerstballen komen in een grote verscheidenheid van vormen en kleuren. Wij bieden allerlei mooie volle kleuren en tussenkleuren aan zodat iedere kerstliefhebber geholpen kan worden.

Waar komen kerstballen vandaan?

Kerst komt uit een ver verleden en had oorspronkelijk een compleet andere invulling. Door de tijd heen is deze traditie veranderd. Als u hierin geinteresseerd bent kunt u beter online artikelen opzoeken, want er is veel over te vinden!

Kun je kerstverlichting aan laten?

Veruit de meeste moderne kerstverlichting is op LED-technologie gebaseerd. LEDs zijn algemeen bekend als zeer veilig. Ook staan ze bekend om hun zeer lage stroomconsumptie, dus wij zijn van mening dat het geen probleem is om een ledsnoer aan te laten. Het kan u hooguit enkele watts/uur schelen om het snoer uit te schakelen. Uiteraard raden wij dit wel aan als u een langere periode niet aanwezig zult zijn.

Kun je kerstverlichting inkorten?

Kerstverlichting komt meestal in 1 stuk, dus het is dan niet in te korten, tenzij u iemand tot uw beschikking hebt die technisch is, en kan solderen.. Er bestaan echter wel soorten kerstverlichting die met schakels werkt, en dus ingekort kan worden. Echter is dat wel veel duurder en moeilijk te vinden.

Waar kun je kerstverlichting kopen?

Wij leveren kwaliteitsverlichting tegen een betaalbare prijs. Dus wij raden aan om gewoon in ons assortiment rond te neuzen!

Kan kerstverlichting buiten?

Ondanks dat de meeste kerstverlichting redelijk vochtbestendig is, raden wij het af deze buiten toe te passen tenzij specifiek vermeld is dat het voor buiten gemaakt is. Anders kan er door vochtophoping en weersomstandigheden kortsluiting ontstaan. Er is wel aparte buitenverlichting te koop als u deze soort wenst.

Kan kerstverlichting brand veroorzaken?

Kerstverlichting wordt over het algemeen gekeurd op veiligheid. Wij raden u sowieso aan om LED-verlichting te nemen, wat veiliger is dan gewone lampjes. Desalniettemin is de kans uiterst klein dat het mogelijk brand veroorzaakt. Wij raden af om zeer goedkope buitenlandse productie te kopen die niet door de keuring is geweest. Onze verlichting is van goede kwaliteit en gekeurd.

U kunt ook nog kijken bij:   Kerstverlichting - Kerstballen