Sluit zoeken

Over ThuisDecoraties

Welkom bij ThuisDecoraties, de webwinkel met het decoratieve assortiment.Wij zijn uw online decoratie winkel gespecialiseerd in Thema artikelen en vooral ook in kerst artikelen meer dan 3000 unieke artikelen! , Maar eigenlijk hebben wij alles om het in huis lekker knus te maken.

Graag helpen wij u om uw Unieke droom huis te realiseren, met onze prachtige exotische maar ook frisse artikelen. Echter zijn wij niet beperkt tot de uw huis; ook voor een Mancave kunt u het beste bij ons zijn!

Wij zijn begonnen met dit bedrijf door onze grote passie voor styleren . In het begin Haalden wij onze producten uit Nederland.

Nu kunt u het zo gek niet bedenken of wij kunnen het leveren! Kerstballen, Beelden, poosters, Bloempotten, Unieke thema artikelen, Decoratie matrialen, Glazen cilinders, en nog veel meer... Onze experts zoeken over de hele wereld naar de juiste Producten. Ons assortiment komt van ver en wijd! Wij blijven altijd uitbreiden met nieuwe artikelen.

Kwaliteit en service staan bij ons voorop

U kunt van ons de allerbeste service verwachten. Wij staan altijd klaar om u te adviseren of te helpen met het realiseren van uw droomproject.

Ook garanderen wij dat onze Producten van de hoogste kwaliteit zijn. Wij houden een uitgebreid assortiment in ons eigen showroom, en dragen de uiterste zorg dat deze goed onderhouden worden. Wanneer u bij ons bestelt worden deze geweldige producten, nog extra gecontroleerd en netjes Ingepakt, en dan pas ontvangt u het. Maar bij ons geldt bijna altijd, voor 12:00 besteld = de volgende dag in huis!

Wij zijn goedkoop!

Niet alleen doen wij ons uiterste best om de beste service en producten te leveren.. Wij hebben directe banden met de Leveranciers die speciale agenten persoonlijk bezoeken om zelf met eigen handen de beste producten voor u uitzoeken! Dit zorgt ervoor dat wij met de goedkoopste niet alleen kunnen concurreren, maar ook nog eens flink goedkoper kunnen zijn! Daarom zijn wij simpelweg de allerbeste keus voor al uw decoratie artikelen. Dit alles natuurlijk voor de hoogste kwaltiet!

Wat wij met de 'winst' doen zal u verbazen

Weet u wel dat als u een decoratie artikel bij ons koopt, u eigenlijk direct een goed doel steunt? Dit is niet een klein beetje zoals bij de postcodeloterij! 10% van onze netto winst zetten wij apart hiervoor! Elk jaar trekken wij zelf eropuit. Dan gaan we naar een arm land/gebied, zoals bijv. Gambia, en kopen daar voedsel, om uit te delen in de armste gebieden

Het is onze droom om in de toekomst meerdere waterputten te gaan bouwen in Afrika. De watervoorzieningen zijn in veel gebieden erbarmelijk, en wij hopen daar een verschil te kunnen gaan maken.

Message

Afhalen in Opeinde / Route